Betalning

Faktura

När du väljer Faktura som betalningsalternativ så tas en kreditupplysning på dig. Detta innebär att behöver du vara noga med att ange korrekt person- eller organisationsnummer när du beställer. Betalningsvillkor på faktura är 30 dagar. När dina varor är på väg får du en Faktura till den e-postadress du angivit i din beställning.

FakturaDirekt

För dig som vill betala via faktura, finns betalningsalternativet FakturaDirekt. Detta alternativ innebär att du, efter genomförd beställning får en faktura sänd till den e-postadress du själv anger. Du betalar fakturans belopp till angivet bankgironummer, Swishnummer eller direkt till Gisslagården Maskin AB:s bankkonto i Swedbank, och så snart pengarna återfinns på något av Gisslagården Maskin AB:s konton, sänds din beställning iväg.

Betala på plats

Vill du betala på plats, samtidigt som du hämtar dina varor, finns möjligheten att betala till bankgiro, bankkonto i swedbank eller med swish. 

Leverans

Gisslagården Maskin AB anlitar primärt Schenker och DHL som distributörer. Normal leveranstid är c:a 2-3 dagar men vid köp av kompletta hjul, kommer dessa att monteras (kostnadsfritt), vilket kan göra att leveranstiden förlängs med några dagar. 

Du kan också välja att själv hämta dina varor hos Gisslagården Maskin AB. Detta alternativ finns också tillgängligt när du kommer till kassan. På fliken "kontakt" återfinner du en "Hitta-ikon" och klickar du på den så ser du var vi håller till. Vi finns tillgängliga även kvällar och helger efter överenskommelse, för avhämtning av dina varor.

Tillagd i varukorgen