Köpvillkor

Gisslagården Maskin AB reserverar sig för fel i text, bilder och priser på hemsidan www.ggmaskin.se.

För privatpersoner följer Gisslagården Maskin AB distansavtalslagen & konsumentköplagen.

För företag följer Gisslagården Maskin AB köplagen för företag. (www.kov.se)

Betalningsvillkor
Gäller för privatpersoner och företag inom Sverige: Förskottsbetalning via FakturaDirekt alternativt betalning på plats hos Gisslagården Maskin AB vid leverans.

Ångerrätt och avbeställning.

Du som privatperson har enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) 14 dagar ångerrätt på alla varor. 


Ångerrätten börjar gälla när du tar emot din vara. Det är inte ett krav att ange orsak om du skulle ångra dig, men det är uppskattat eftersom vi på så sätt kan ta del av orsak och förhoppningsvis förbättra vår verksamhet. Skulle ni vilja avbeställa eller returnera en vara är det enklast att nå oss på telefonnummer 0722-245345, eller via vårt kontaktformulär under fliken ”Kontakt” på www.ggmaskin.se.

Vid returfrakt gällande avbeställningar eller nyttjande av ångerrätt är det kundens ansvar att returnera varorna till vårt lager. 

Se returadress nedan:

Gisslagården Maskin AB

Ornunga, Gisslagården 1

447 93  Vårgårda

Om du som kund önskar full återbetalning av en vara då du ångrar ditt köp får du inte hantera varan i någon större utsträckning eller hantera produkterna oaktsamt. Du bör därav undvika att montera däcken på fälg eller om du köpt hjul ta dessa i bruk på ditt fordon/maskin. Skulle du hantera varan så har vi rätten till värdeminskningsavdrag som motsvarar vad varan minskat i värde på grund av sådan användning. På det belopp som vi skall återbetala har vi rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde.

Vid retur är det du som kund som ansvarar för varorna till dess att de mottagits av Gisslagården Maskin AB. Om kunden på något sätt skadat någon av produkterna vid montering eller hantering kommer Gisslagården Maskin AB inte att bevilja ersättning för den aktuella produkten. Återtagsavgift tillkommer med 10% på varans värde.

Vid utövande av ångerrätten är kunden skyldig att på egen bekostnad återsända varan.  

Återbetalning från Gisslagården Maskin AB sker utan onödigt dröjsmål och senast inom 14 dagar från mottagande av kundens meddelande om utnyttjande av ångerrätten, dock inte förrän vi mottagit returvaran och konstaterat att den är oanvänd, eller kunden visat att varan sänts tillbaka (t. ex. genom ett inlämningskvitto).

Betalsätt:

Faktura Direkt - inbetalning på bankgiro alt. bankkonto eller Swish i Swedbank

Gisslagården Maskin AB levererar endast inom Sveriges gränser.

Leveransvillkor
Fraktavgiften på respektive beställning offereras av Gisslagården Maskin AB.

Fraktsätt
Privatpersoner och företag:

  • Bring, Vårgårda
  • Posten (avser leveranser under 20kg, ex. slangar)
  • egen fraktleverantör
  • avhämtning hos Gisslagården Maskin AB

Fraktvillkor 

Genom att betala in beloppet för dina varor godkänner du som kund att du är anträffbar på det mobilnummer du angett vid din beställning och att du kan närvara för lossning när dina varor anländer meddelad leveransadress. Om så ej är fallet står du som kund för de eventuella extrakostnader som uppstår i samband med utebliven eller försenad lossning.


Priser
Vi reserverar oss för momsändringar, pris- och valutaförändringar som står utanför vår kontroll. Större kvantiteter offereras på begäran.

Äganderättsförbehåll
Alla varor förblir Gisslagården Maskins egendom till dess att full betalning erlagts.

Transportskadat gods
Transportskador skall omgående anmälas till transportören och Gisslagården Maskin. Var noga med att kontrollera din försändelse vid mottagandet, att du fått riktigt antal kolli jämfört med frakthandlingen och att allt gods är oskadat.

Saknat / Fellevererat gods
Saknat gods eller felleverans skall anmälas till Gisslagården Maskin inom 8 dagar från betaldatum.

Garanti / Reklamation
Gisslagården Maskin ansvarar endast för fel som köparen skriftligen påtalar inom 15 dagar efter att felet upptäckts och senast inom 3 månader från leveransdatum. Detta gäller endast uppenbara fabrikationsfel. Kunden kontaktar Gisslagården Maskin för returfraktsedel. Återsänt gods med annat fraktbolag än det av Gisslagården Maskin rekommenderade, betalas av kund.

Hantering av personuppgifter
När du handlar av oss på Gisslagården Maskin så godkänner du att vi får lagra dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy. All personlig information som du lämnar till oss används bara inom företaget för att kunna ge dig bra service vid dina återkommande köp.

 

De personuppgifter som vi lagrar i vår kunddatabas är:

  • För och efternamn
  • Ev. personnummer/organisationsnummer
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer
Tillagd i varukorgen